danföredopparedan

röd vin och julklappsrim.
livet leker.

The statement

Pratade precis med mitt ex. Vi hade en kort och internsiv romans. Slutade med att hon lämnade mig för sitt ex, som hon gjorde slut med på grund av mig. Livet är hårt och jag och alla andra vet att jag är bättre för henne. The hardest part. Det braiga i hela situationen: insåg precis i det ögonblicket vi slutade prata att jag, trots misstag och lärdomar, fortfarade gör saker för andra. Jag glömer bort mig själv. Med mina många år av dejting erfarenhet. Vad ska vi säga, 4 år på sin höjd. Vet jag detta om mig själv så.. Året som har gått förbi i super speed har förändrat mig och gjort mig till en bättre människa. Därmed förkunnar jag följade: 

Jag slutar här med och bry mig om andra och riktar helt in mig på mig själv. Jag vill inte ha ett förhållande då det kan skapa osämja och missnöjde när jag ska gör vad som är bäst för mig. Jag ska vandra ensam och stark genom livet. Utan varje sig trygghet eller säkerhet från någon annan. Sex kan man ha ändå. I massor. 

Jag är fri. Finally.


man är kanske ändå bäst

För lite drygt sisådär 39 dagar sedan ådrog lilla jag mig en skada. En lite skada bara, lite operation och ett jäkla kryckade. Men lever gör jag än, och hemma på svensk mark har det även blivit många öl och ciggaretter. Lite träning på ett hörn också faktiskt. Så om tre dagar får jag ÄNTLIGEN gå igen. Vilket mirakel va. Fyra ärr, tre skruvar, en titan skena och tolv stygn senare. Och jag kan gå. Folk borde bryta benen oftare tycker man ju.


this is me then

Alldels tokig blir man. Har tagit mig till min kära mormor vilket innebär ett icke intag av nikotinprodukter. Vilket gör mig tokig. Kan ju inte sova på nätterna. Vill ju nästan bara att julhelgen ska vara över och jag kan återförenas med mina käraste vänner. Kanske att man ska sluta?





    


jag är inte så tragisk som jag verkar

jag mest bara saknar mina cigg. typ ganska mycket.

lesbiska bilder!

Bli sviken, lämnad två gånger på 365 dagar.
Av två helst olika personer, av två olika kön. En kvinna och en man. 
En man, med trygghet och kuk.
En kvinna, med trygghet och fitta.
En jag, starkare och ensam.





working on both sides

Hej,

jag är tydligen bi.



Välkommen till min värld.


RSS 2.0